>SIVUKARTTA >ETUSIVU
Motopassi-ajokoulutus     |     Motopassi-kortti     |     Tilastotietoa     |     Linkit     |     Ajankohtaista ja lehdistötiedotteet

Motopassi-ajokoulutus

> Ajokoulutuksen sisältö
> Moottoripyöräilyn riskit

 

Motopassi-ajokoulutuksen sisältö

MOTOPASSI-ajokoulutus on tiivis valmennusohjelma. Sen kuluessa moottoripyöräilyn hienouksia käydään läpi keskustellen luokassa sekä ajoharjoituksin kentällä ja liikenteessä.

Ensin kentälle ja maantielle…

Harjoittelet kentällä mm. tasapainon hallintaa hitaassa ajossa sekä oikeaa jarrutustekniikkaa yksin ja matkustajan kanssa. Maantieajossa opit ajolinjojen valintaa ja ajamista ryhmässä. Lisäksi perehdyt oikeisiin matkavarusteisiin ja reitin suunnitteluun.

… sitten teoriaa luokassa …

MOTOPASSI-ajokoulutus palvelee eri ikäisiä ja eri kokemustaustan omaavia moottoripyöräilijöitä. Ryhmäkeskustelujen aikana tutustut ajovarusteisiin, moottoripyörän hallintaan, ajamiseen taajamassa ja maantiellä. Lisäksi opit sisäisten ja ulkoisten riskien ennakointia ja hallintaa.

… lopuksi henkilökohtainen ajojakso

Lopuksi liikenneopettaja vie sinut henkilökohtaisesti liikenteeseen. Taajama-ajossa harjoittelette muiden tielläliikkujien aikeiden ennakointia, riskien hallintaa ja niiden kompensointia. Taajama-ajossa harjoittelette yhdessä mm. sijoittumista liikennevirrassa.

Arvio ajotaidostasi

Ajon päätyttyä liikenneopettaja arvioi ajotaitosi. Palautteen perusteella sinun on helppo valita omia tarpeitasi vastaava jatkokoulutus. Vaihtoehtoja voit tiedustella MOTOPASSI-autokoulusta. 
Copyright:  Suomen Autokoululiitto      Design: Up-to-Point      Toteutus: Crew Media Finland Oy